Loading...

De ce conferința “Victorios”?

„Deci, dacă Fiul vă face liberi, veți fi cu adevărat liberi.”
Ioan 8:36


Domnul Isus a venit pe pământ nu doar să ne șteargă trecutul și păcatele din viața noastră.

El a venit să ne elibereze de efectele și de orice pretenție a trecutului nostru, de felurite blesteme, de toate moștenirile distructive venite din generații în familia noastră.

Domnul Isus nu a zdrobit doar puterea celui rău, ieșind victorios asupra lui prin jertfa de la cruce, ci El te numește și vrea să trăiești VICTORIOS.

Isus Hristos a venit să le dea libertate celor ce se aflau în captivitatea diavolului.

Conferința „Victorios” este cadrul în care nu va fi prezentat numai un adevăr biblic, ci este locul unde vei fi condus către libertate și vei fi făcut liber prin puterea și prezenţa lui Isus Hristos.

Subiecte abordate

Și a zis Iudeilor, care crezuseră în El: „Dacă rămîneți în cuvântul Meu, sunteți în adevăr ucenicii Mei; veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face liberi.” Ioan 8:31-32


VINDECARE
De cele mai multe ori când noi ne gândim la vindecare, ne gândim la vindecarea fizică, vindecarea trupului nostru, însă rănile noastre emoţionale devin uși sau căi de acces prin care diavolul ne va lega.

Domnul Isus a venit să-i vindece pe cei cu o inimă zdrobită. Vindecarea emoțională reprezintă calea către adevărata eliberare.

 • Răniți de cuvinte și de acțiuni
 • Respingerea – o problemă generală
 • Neiertarea – o piedică fatală
ELIBERARE
Eliberarea de sub lucrarea celui rău nu este o acțiune singulară, ci ea reprezintă un proces de schimbare și de transformare a credinciosului începând cu momentul nașterii din nou și se finalizează cu plecarea noastră de pe acest pământ.

Eliberarea este un proces al maturizării noastre.

Domnul Isus a făcut tot ceea ce trebuia făcut ca noi să fim scoși din orice captivitate.

 • Piedici în eliberare
 • Strategii ale diavolului prin care ajungi să fii legat
 • Identificarea legăturilor și a influențelor
MOȘTENIRI
Cu cât mai mult ne vom apropia de prezența Domnului, cu atât mai mult vom observa lucruri în viața noastră de care trebuie să ne “descălțăm”. Multe dintre aceste lucruri provin din moșteniri ale familiei noastre. Aceste moșteniri sunt spirituale și naturale deopotrivă, adică moștenim din partea familiei blesteme ori legături sau purtăm în mintea noastră tipare de gândire care devin întărituri ale minții noastre.
 • Legături generaționale
 • Blesteme generaționale
 • Tipare de gândire

Vorbitor Fănel Șerban

Pastor senior, Biserica Punctul Zero, Brașov


Fănel Șerban este pastorul fondator și pastorul senior al Bisericii Punctul Zero, fiind responsabil cu predicarea, misiunea și viziunea bisericii.

Din anul 1993 este implicat în mod activ în lucrarea Domnului sub diferite forme și contexte: evanghelizare, lider de tineret, administrare, slujire pastorală și plantare de biserici. Din anul 1999 el şi soția sa devin reprezentații în România a slujirii Derek Prince Ministries. De asemenea, ei conduc Editura Neemia, cadru în care au tradus și publicat cărți creștine care au fost și încă sunt o reală binecuvântare pentru creșterea spirituală a multor credincioși români.

El şi-a început pregătirea teologică în cadrul a două școli biblice, iar, după finalizarea acestora, şi-a continuat studiile teologice urmând cursurile Universității Teologice Emanuel din Oradea, devenind licențiat în teologie pastorală.

De mai mulți ani este implicat în slujirea de eliberare și vindecare, având parte de experiențe în care a văzut cum viața mai multor credincioși a fost restaurată prin manifestarea puterii și lucrării Domnului Isus Hristos.

Contactează-ne


CONTACT@PUNCTULZERO.COM
Biserica Punctul Zero, Brașov
0268545621

  • VIDEO

   în curând
  • LOCAȚIE

   Biserica Punctul Zero
  • ORGANIZATOR

   Biserica Punctul Zero
  • VORBITOR

   Fănel Șerban